HERRE GUD!

Okej... Ja jag vet jag har inte bloggat på nån dag men vad gör det? Men genom att jag är så snäll ska jag skriva vad jag tyckte om två filmer jag såg idag.

dragon ball evolution - Nja inte så bra... Okej jag ska vara ärlig.DEN SÖG! Okej om du inte har läst serien kanske du tycker den är bra... Men jag är JÄTTE besviken för att dom plokar bort några karaktärer. Och dom faula hellt på Son-Goko och Bulma. Och dom ändrade historian typ jätte mycket. Jaja... Se den om ni vill veta varför den är dålig.

Män Som Hatar Kvinnor - Jag tycker den var ganska bra. Har inte läst boken men mamma sa att boken och filmen var ganska lika. Handlingen var bra och den var ganska spänande. Men inte så BARN vänlig. Mycket blod och våldtäkter.

Jaja nu får det räcka. Nu ska jag lägga mig och läsa Dragon ball. ( Serien är bättre än filmen!)
sea
(på bilden är från vänster
Chi Chi, C18, Kuririn, Videl, Son-Gohan,Son-Goku, Vegeta.
Grön gubbe: Piccoloo. Turkost hår: Bulma. Gammal gubbe: Pervert-Sensai. Killar längst fram: Trunks och Son-Goku.)
Sorry ifall det blev lite konstigt men jag var tvungen och tänka efter när jag såg dom. Just ja tjejen som står bakom Kuririn är ....... Oj. Just ja jag år inte skriva vem hon är ... ^_^
Sea

O_o

Tjena. Sorry att jag inte har bloggat så mycket på sistone men har inte orkat.... Sitter nu nere på mitt rum och diggar  "Idol 2006 Anna - Ring Ring" Fy F*N vad dålig hon är. Har Tråkigt... Undrar vad Marre gör? jaja bye!

*GÄSP*

Hej hej sitter och gör ingen TING! Ska strax gå och lägga mig... *gäsp* Ovanligt trött. Skolan börjar redan ge resultat. Hoppas ni får en god natt. ^_^

Roligt?

*suck* Har just ätit upp ett helt skrov mål.... ( Middag) Idag har jag varit i skolan och .....Okej saningen är att jag blev tivngad till skolan *snyfft* . Igår kom Mamma hem med en Eu moppe som hon hämtat hos ...... Det betyder att jag sliper gå till skolan! Men den går ganska sakta... Max: 60 i ned försbackar. Max:20 i uppförs. Annars går den 45.


Ha en fortsatt trevlig kväll.

Musik: Ingen
Bok: Tokyo Mew Mew
Kläder: Svarta byxor och T-Shirt från Emily
Status: Mätt
Humör: Trött

Sea

Jag vill och jag ska

Tjo! Sitter och söcker runt  lite efter Hårfärg och sånt... Och hittade det jag ville! StyleTower!  Ska lätt köpa Blå och Rosa hårfärg... Okej först måste jag övertalla mamma... Hatar att vara så liten! En sak är klar och det är att jag ska blonda lugen! Struntar i vad mamma säger. Om jag lyckas övertalla mamma så blir det kul att se villket sätt jag ska fixa mitt hår nu.

Sea

Lär dig livets hårda skola?

Imorgon börjar skolan... F*n vad drygtdet kommer att bli... VILL INTE BÖRJA 7:AN! Men en sak är bra. Oskar,Arvid och Rasmus byter klass i år. ( vad mina kompisar har sagt i alla fall.) Ska snart plata håret och he på lite kajal ( om jag orkar)
Snart har jag läst ut Alice i undelandet. FY F*N VAD BRA DEN VA! Är hungrig....Men orkar inte gå ochäta något... Just ja det går rycktenom att en Engelsk kille ska börja i våran klass.... Vet nån om det är santeller skork? jaja i dont care. Jajja ska kolla runt lite på nätet.

Musik: 21 guns - Green day
Kläder: Min stora pyjamas.
Humör: Dryggt.
Status: Sjuk
Bok: Alice i Underlandet.

Sea.. Ha en fortsat bra dag ^_^

*Snyft*

Tjena! Anledningen till att jag inte kunat blogga idag är för att jag har varit på begravning av gamel mormor. Kom typ hem nys. Idag skulle jag stiga upp tidigt så jag tänkte lägga mig tidigt... menvad tror ni hände? Jo igår lånade jag one picecs av Marre och läste till 02:30... hehe-.- Hoppas ni tycker att det här räcker för jag är ganska tröttoch lite trög.

Status: Äter ( potatis )
Humör: Otroligt trött.
Musik: Londons underground
Kläder: Svart Shorta och svarta byxor. Vit slips och är läskit lik Billie joe Armestrong i dom här käderna.
Bok: Ingen anning.

God natt ^O^*Gäsp* sea

*Harkel*

Imorgon ska vi på begravning.... Men jag vet inte om jag orkar...Men som det ser ut måste jag följa med. Jag och syrran blir motstsen till varandra.
Tess  = Vit sjorta, Svarta byxor och svart kavaj
Angie ( mi) = Svart shorta, Svarta byxor ( har inga vita) och vit slips.

En rolig sak är att jag är för liten för mammas kavajer...
*Snyfft* vi måste stiga upp kl. 05 imorgon...

Status: Sjuk
Humör: Lite si så där.
Kläder: Grå jens och svart shorta
Musik: Tamaki and Haruhi - Forever in love
Bok: One picec och Alice in the wonderland. ^_^

sea. He en fortsatt bra dag!

*Host*

*Gäsp* Har fått TVÅ nya t-shirtar av MAMMA! En Emily och en rosa svart från Hell bunny. Och Det bästa av allt MÄSTERDETECTIVEN CONAN 55 HAR KOMMIGT! Syrran tjatar på att jag ska fota mina Anime statyer och lägga upp. Men jag törs inte *Snyfft*. Jag kollar också runt på lite olika bloggar.
Norrbruden - Siggan... http://norrbruden.blogg.se/index.html
KRIA! - Moon-Chan! / Syrran <3 http://kria.blogg.se/
och några till.


Music: Check Yes Juliet ( Det står inte artist. )
Kläder: Svarta stuprör och en rosa/svart randig hell bunny t-shirt.
Bok: Detective Conan 55
Humör: Trött.
Anime: Detective conan ep 524
Film: Detective Conan M10

Ha en fortsatt bra dag ^_^sea


MÄSTERDETECTIVEN CONAN! DET FINNS BARA EN SKYLLDIG!

Blogg...

Komentera gärna bloggen ^_^. ( Kria1 är skapare av min nya visnings blogg ^_^)

Sea

Elak Morsa...

Mamma vill inte köpa teater blod till mig och syrran T_T.
Ann-Chan = Mad Hatter
Tess-Chan = March Hare



Men vi har ingen Alice genom att jag inte vill vara Alice...
Sea

Mad Hatter?

Jag tror inte jag orkar cosplaya Alice in the wonderland.... Jag har en bättre ide! The Mad Hatter ( Den gallna hatt makaren).
Men i stället för den tråkiga disney verisonen blir det gotich verisonen!
<---Mad hatter ( Disney )

Gothic ( Ritade)





Nåt i den stilen kanske... Villken är bäst igentligen. Ska cosplaya Mad hatter på Uppcon 10. Och om det blir nån till Närcon så cosplayar jag nog Shuinchi på den.

Kläder: T-shirt och shorts.
Music.: Skin - Alexiz Jhonson
Status: Glad
Hårfärg: Svart
Läser: Alice i underlandet, Åstamördaren, One picec, Ung & Kåt, Som jag vill vara, Klass 7B. ( Ifall ni vill veta författare så är det bara att googla på namnen.)

Sea

Varken orkar eller har lust med.

Tjoo okej jag vet är lite lat med bloggandet just nu. Men jag orkar helt enkelt inte med att blogga.
Fredag- Ska på begravning
Måndag - Skolan börjar.

Ser det kul ut eller?
*Gäsp* Ska gå och läsa Alice i underlandet
 sea.

O_O

Sisst jag blogga var för 6 dagar sen... Oj vad tiden går fort. Sitter och smsar med Marre ^_^ om typ 2 vekro börjarskolan.... Idon´t care...( snälla rädda mig! Är för liten för att börja 7:an)
Namn: Angie
Ålder: 13...
Längd: 157,158,156 ( vet inte)
Vikt: Sånt frågar man inte en dam.
Kupa: Kupa? Enbi kupa eller? hihi

Okej dålig humor...
Musik: When you´er gone
Kläder: Svarta stuprör och minNärcon 2009 t-shirt och min hatt!
Humör: Trött.
Bok: Klass 7b - Nya klasen ( Författare: Har glömmt)
Äter: Inget ;(
Väder: RÄNGN <3

Sea Ska gå och läsa om jag orkar.

Tjoooooooo

Har börjat leta tyg till min cosplay dräkt. Ska göra både en Shuichi Shindo - Gravitation och En Alice i underlandet dräkt. ( kommer få fullt upp ett tag.. ) Laddar upp bilder pådom ^_^

<<--- Shuichi

Alice in the wonderland

Hoppas dom blir bra ^_^

sea

Saknar Närcon T_T

Sitter ochkollar runt på olika sidor... Hittade bilder från Närcon *snyfft* ... Men en bra sak vet jag och det är att på Uppcon 10 ska jag cosplaya Shuichi Sindo från Gravitation... Skulle behöva en Eri Yuki också men det löser nog sig. Hoppas jag hittar en rosa shuichi peruk också. ^_^
Ska kolla någrasaker sea.

NÄRCOOOOOON!! 2009

I går kl. 03:35 kom jag hem från närcon 2009. Fy f*n vad kul jag hade. Cosplayade som Neko L från Death note. Kramade säkert 500 stycken. tog typ nästa inga bilder men finns med på några klip på youtube ^_^ ska kolla runt lite på olika sidor bye.

RSS 2.0