Tjoo

Anledning till att jag inte kunat blogga på ett tag är. Vi är hos pappa och hanns internet har inte funkat på ett tag. men nu så spelar vi heros så jag ska gå och fortsätta med det bye.

O_o

Idag lysser solen och det är VARMT ute ^_^ så idag har jag, Kajsa och Marre varit ute och fotat. Jag lägger inte upp alla nu. För sen ska vi ut igen. Fast då är det bara jag och Marre.

g



g


j










Visst blev dom flesta bra? Snart ska jag gå ut och ta fler ^_^

Tjooo

Hej! Idag har det inte hänt så mycket... Vi har ätit prinsess tårta <3. Den var jätte god. Jag har spelat sims2... läst lite och skrivit ett inlägg till www.Foki.blogg.se .... Jaja. Nu ska jag lyssna på pokemon johton theme song ^_^
GLAD MIDSOMMAR. ( tror det är i dag?)

Viva la Death note XD

Okej... Idag är jag glad igen ^_^. Så bara för jag och Tess hade tråkit så lägger vi upp några bilder på våra Death note figurer + Shana.













Hoppas ni tycker dom är söta <3 Dom var ganska dyra... Men vi ska nog skaffa fler ^_^

Tja...

Idag har jag varit i Luleå. Dizel var tvungen att fara till vetrenären. Medans vi väntade tills han skulle in gick jag och Tess runt på stan och kollade. Själv klart gickvi till vårt älsklings ställ chinatown. Där köpte jag två anime samlar figurer.
- Light Yagami - Death Note
och
- Shana enpatsu-Shakugan ver - Shakugan no SHANA.
Tess köpte
- L - Death note ( figur, Samma sort som jag.)
- Shikamaru cosplay dräkt.
Men nu är jag hemma och tjurar för att jag inte får sova över hos marre

Shikamaru tröjan ( bara överdelen)
l


L
,



Light
j.


Misa
f

Shana
j

Gomenasai

Ursäkta att jag inte orkat skriva på länge men jag har minna själl.... Jag har varit hos pappa i helgen.... Jag har ganska nylligt komigt hem från när dom som ska på student balen vissar upp sina kläningar. En kompis stora syster var med.. Jaja ska snart gå och lägga mig... JAG SLUTAR SKOLAN IMORGON! bye bye

RSS 2.0