Hoi

Tjena! igår orkade jag inte skriva något inlägg så ni får nöja er med deta inlägg. Status: Lyssnar på Green day - We are the champions ( org Queen ) Och läser och ritar ( läser Förlåt Elina av Sofia Nordin) annars händer det nog inte så mycket.... Imorgon är det skola... *snyfft* gillar inte skolan. just ja KF (Katt f*n) har rivit upp min arm.. O_o. Har jag berättat att jag har fått gröna färg linser ^_^. Dom blir ganska mörka när jag har dom på. Hmm... Men en sak är bra och det är att min Naruto shippuden dräkt är klar<3. jaja bye. ( Ska tvär läsa Foki´s blogg. Foki.blogg.se)

Viva La Vida

Idag har det inte hänt mycket. bara att jag hat färgar håret svart... Nästa vecka på måndag ska vi ha visning på östra. 5orna och wolleri ungarna ska komma... Jag har ty bara unga från wollerin ( okej dom går i 6:an) (och ska börja 7:an) (jag går i 6:an och ska börja 7:an) O_O. jaja ska käka så bye!

Konnichi wa!

Ogenki desu ka? ... Made hiköki de ikitai no desu ga Japan. Watashi wa tsukarete imasu. Watashi wa kibun ga yoku arimasen. Ii naito-kurabu o oshiete itadakemasen ka? Tanoshii ichinichi o arigaó gozaimashita. Nante subarashii otenki deshó. Kyó wa kinó yori atatakai desu. Asu no tenki wa dó narimasu ka? Yoi tenki ni naru to omoimasu.
Oyasumi nasai! Ganbatte kudasai! ( Lycka till )
( Översätt om ni kan och sicka till mig ^_^)

O_o!!!

Okej  bara för att jag är en så skön tjej ska jag ge er länkar till youtube ^_^ ( skoja bara! utan länkar till _Robert Pattinson filmer 3 stycken och en Twilight.
1. http://www.youtube.com/watch?v=GrYxippn4M0&feature=related
2. http://www.youtube.com/watch?v=mGEyQlTPG5g&feature=related
3. http://www.youtube.com/watch?v=ypk2v4KBsZs&feature=related
4.http://www.youtube.com/watch?v=eCbNQ93yqbY&feature=related
Oki nu ska jag roa mig med att göra annat^_^

TWILIGHT!!!

HEJ! IDag kom jag hem och såg ett grönt paket. (blå/grön aktigt) Men jag fick inte öppna det och för ungefär 5 minuter sen öppnade jag det och i det låg TWILIGHT. Så nu ska jag kolla på den Bye<3 ( + att jag har gjort glass man får blå tunga av.)

OBii

Tjena Blogg.nu ^_^. Har lite trist så jag ska läsa Ranma½. Idag har jag typ inte gjort någon ting. Jo varit i skolan och tråkat bort dagen. Men ye

Tjoo ^_^

Helu! som ni alla märker så har jag gjort om min blogg lite! (Tess hjälpte mig <3) Snälla skriv komentarer om vad ni tycker!

Moshi Moshi <3

Idag har vi bakat (jag och mima).Som vanligt har jag läskigt tråkigt. Men dagarna rullar förbi. ( och ifall jag får tråkigt läser jag bara.) Har jag berättat vilka mina favvorit Anime och manga serier är?
Anime 1-5
1. Naruto
2. ouran high school host club
3. mermaid melody
4. gravitation
5. kaleido star
( okej typ dom, Men alla är lika mycket världa i minna ögon <3)

Manga 1-5
1. Mästerdetektiven Conan
2. Dragon ball
3. Ranma½
4. One piece
5. Emma
( okej jag tog dom jag har och kom på. ^-^ har typ 300 manga böcker. O_o)

Musik 1-5
1. i think she likes me - billy gilman
2. Moonlight Sonata - Beethoven
3. when september ends - Green Day
4. King for a day -Green day
5. she has a girlfriend now - Rbf (Reel big fish)
( har fler men dom här får räcka)
Okej Hej då! Viva la vida

Bevolitiou

Hej...Idag har jag skrivigt klart Kp 2 på En Vit Och En Svart Ängel. Idag har det inte hänt så mycket förutom att jag bara fick 4/11 rätt på gloss föhörett. okej men jag orkar inte skriva så mycket i dag så bye.

Sena

Hej! Idag har tyget och jackan som vi ska använda för att göra min Naruto shippuden dräkt kommit! Ska kolla med Mima om vi kan börja idag med den. I går fick jag veta att det kanske inte är Mima jag ska åka på konsären med Green day utan med min 4 år äldre bror<3 Okej bara för att jag är äckligt snäll i dag kan jag berätta att jag har en
Mamma -> Sussi
Pappa -> Hasse (skillda)
Bror -> Ozzy
Sysster -> Tess
Mii -> Angie
( det är bara nicknejm som jag get dem!) okej nu ska jag gå och fråga Mima om vi kan börja så Viva la vida!

Sakatoo!

Tjooo! Idag har jag varit i skolan ^_^. Kul? nix. Men en kul grej är att om ni går in på www.Poeter.se och söker HeartLessRaining så hittar ni mig^_^. okej i dag läser jag
 
Fettot av Carolina Falck

Okej för dom som undrar läser jag typ ut den på kanske 2 tim och den är på 137 sidor ^_^. ( Läser olika fort, T,ex läste jag ut - Om jag kunde drömma: på 2 dagar ( 415 sidor)
- När jag hör din röst: 1 dag ( 456 sidor )
- Ljudet av ditt hjärta: 3 dagar ( 532 sidor )
- Så länge vi båda andas: ½ dag.( 600 sidor)
Alla av Meyer, Stephenie)
okej men nu ska jag läsa FETTOT ^_^ viva la vida!

Viva La Vida

Tjo... *snyfft*T_T okej jag måste berätta vad som hänt.
1. I kväll är det vår konsären. ( inte så farligt)
2. Har fått paper om utväklings samtalet. I dom står det att jag har stor sjans att få underkänt i Matte. (okej jag fattar inte varför dom ger oss såna saker i 6:an?)
På som andra ämnerna står det lite snällare saker. Men Ellan ( vår nya MA fröken) är elak. Men annars har det gått ganska bra idag ^_^. I går ringde Freddy och hon var jätte uppröd. Hon och hennes ex hade chattat på msn och då hade han börjat skriva obehgliga saker till henne O-o. T,ex att han och en tjej i deras klass hade använt webbc och han hade suttit och R..... och hon hade gjort en grej som liknar det men jag vet inte vad det heter. Stackars Freddy T^T. Okej nu ska jag nörda mig så Viva La Vida! ( Ps! Ikväll ska vi spela  house of the rising sun ^_^) ( Jag och en kille spelar Bas =^_^=)

La Vida<3

TJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!(Marra ord). I dag har Anmi status: HYPER/ Glad. Vet ni varför?! Vet ni varför?!
Jo För jag har tjatat på Mima i hela 10 min om att få fara och se Green day i Oktober. Och vet ni vad hon sa?! HON SA!!!
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
okej. Hon kommer också att följa med T_T. ( hmm undra varför 13 åringar aldrig får åka själv till stockholm?)
( Bor: Nästan högst upp i Sverige känns det som!) Men det ska bli jätte kul att åkA!. Det här blir första gången jag åker på konsär med Green day, i morgon kan man börja köpa konsär biljeter. 11 oktober är Konsären ( Fick veta det idag, Är lite efter ^_^)  HEJDÅ

RSS 2.0