YEY!!!!

Imorgon börjar resan till Örebro! Idag har jag öppnat ett bankomat kort, Färgat håret och klippt mig! Hopps jag blir en bra L :)
Ska du till Närcon? hoppas vi ses ^_^ jaja ska gå och lägga mig tidigt i dag ska stiga upp 6 imorgon.
sea

Kläder: T-shirt och shorts
Musik: step to me - Thousand Foot Krutch
Bok: MästerDetektiven Conan.
Status: Glad

Bilderna kommer om några dagar. Tillbacks på Måndaf eller Tisdag har ingen anning. '

sea sea sea sea

Buss....

Imorgon blir det att åka buss i typ 10 timar... Sen på Tisdag ( tror jag) ska vi åka bil till örebro.. *Hjälp* Kul? Visste ni att jag har för ovana att leka smart? typ nördar på sodoku, Korsord och annat. Tror jag håller på att bli en nörd... Jaja ska kolla en sak. sea

Statur - som alla andra dagar.

MARKNAD!

Tjoo Har pressis kommit hem från Marknaden. Idag köpte jag knapt något. Idag gick jag med Tess och Marcus sen träffade jag Fred som också var där och då for jag hem med hon. Jag hade hunit åka karusel 3 gånger och köpt ett grillspet. *Mums* Köpte 2 nya pins. Sen han jag inte köpa 2 packet pocky så jag fick be Tess. På måndag lägger jag upp bilder på det jag köpt. jaja sea


Nikoteveal

*GÄSP* Vaknade typ 09:30 och bestämder mig för att stiga upp. Jaja nu när jag ändå är upp kan jag berätta att jag ska på marknan idag igen men då ska jag bara gå med Tess. Igår var jag ju också på marknaden och då köpte jag
1. 2 par nät handskar ( korta) neon grön och svart .
2. En svart " maffia" hatt. ( när jag kom hem vissade sig att min bror köpt en lika dan)
3. 2 t-shirtar en som det står "You´r onlye ugly in your ....." min inte riktigt..... " Cute but psycko" står det på den andra.
4. 2 st pins till min nya hatt.
5. 1 grill spet!
6. åkte karussel 3 gånger. en biljet 30kr T_T
7. Ett packet pocky

Det var det jag köpte igår men idag följer jag med tess för hon är skylldig mig 2 grillspet och ett paket "pocky*"

Kläder:marknads t.shirt - Svarta byxor xD
musik: Cascada - How do you do
Bok: Orkar inte läsa just nu.
Status: tröt men glad....
Väder: Här - ( tittar ut genom fönstret) RÄNGN!! Tärna - RÄNGN!! Jokkmokk - Tror på RÄNGN!!
Älskar när det rängnar men en sak med rängn nu är att det förstör min HATT!!
Är jag tragisk?

Livet är en sak ingen kan hjälpa eller över vinna. Mänsikor får helt änkelt finna sig i det :)
Sea





*Asiatiskt godis. Typ kex med chocklad överdrag. Finns fler smaker.

Sovidal

Kom hem från gränsen för unifär 3 timar sedan och i morgon ska jag och fred gå runt på gräns marknaden. ^_^. Sjukkt vad jag längtar. Sen far jag hem till Jokk på måndag och sen på typ Tisdag far vi ned till NÄRCON 09! Gud måste färga håret svart igen. Sen ska jag nog göra blonda söta slingor i håret. Som jag sen färgar i någon frän färg. Från Hemavan till Tärnaby tar det 30 min och kostar 18 eller 19 kr. Om jag har räknat rätt så kommer jag att ha 560kr. Ska kanske bara gå i morgon men jag vet inte. Kanske lördag också. Sen väntar en buss resa på 10 timar... Nån som vill byta? Hoppas jag hittar några snygga kläder från mitt love märke. Poizen.se Men sorry den är stängd för till fälet. ;( ... Men om någon av någon ren tillfälig het skulle undra villket märke jag köper min ass snygga hårfärger så är det Stargazer... Ett tips sök på tradera... - Hårfärg- Sen kommer det upp ganska många olika... Ska kanske köpa rosa.. Igen.

Musik: Hey there Delilah
Kläder: Rosa t-shirt och pygamas byxor
bok: Sagor för de allra minsta. ( Tycker om barn sagor ^_^)
Spel: Kingdom heart 1-2 Hihi.

Sea.... om jag får datorn i morgon ska jag skriva ett inlägg.

Reck De Deck

Hmm... Ikväll visas The simpsons - The simpsons - Famili guy - American pie Efter klockan 19:00
Sitter nu och gör typ inget eller jo kollar rujnt på det vanliga. Syrran fick damp när jag tog datorn i dag igen, Imorgon skulle egentligen jag, Fred, Emil och Andreas gå på fjäll vandring med tyvär kan inte jag följa med pg. Att vi ska till " TYP" norgen. Vi ska fara upp och sova en natt. Tidigt upp, Packa bilen och sen fara, Vara i Gränsen, ha kul i gränsen. Sova. Vakna och lite annat. Fara hem.. Vara i H***** sen på fredag och lördag fara på marknaden. Så ser det typ ut. Men har facktist 2 anledningar till att jag inte kan gå till fjälls och det är att jag är förtjylld. Ganska jobbigt faktist. Längtar längtar och åter längtar tills NÄRCON 09!! jaja Just ja har varvat " Flygande start matte. 6år+*"
SEA

Musik: Right now
Bok: Resan till jordens medel punkt
Kläder: Rosa t-shirt och svarta shorts
Status: Tröt, Glad och iretterad.
 
*6 år uppåt.

OMG!

Idag väckte pap oss bara så där och sa att vi skulle åka in till T****** för att han skulle på apoteket. Sen for vi till en av paps kompisar och då skulle vi sen fara och titta när dom flög med sinna radior styrda helekoptrar. Kul och nu är jag hemma igen och syrran är sur för att jag tog datorn.
Anledning till att jag inte kan blogga så mycket tills jag kommer hem.
1. Har två äldre sysskon och en spel beroende pappa ( inte en gambler ) Han spelar mäst bara krigs spel på datorn.
2. Får ont i fingrana av att skriva och chatta.
3. Blir lätt hungrig och på så sätt måste av bryta allt i hopa. Hihi

Sea. Ska dra nu!

Music: Jesus of seburbia - green day
Bok: Till jordens medel punkt.
Kläder: samma som i går.

*GOSP*

Har ganska nyligt stiggit upp.. Sitter nu vid pappas dator genom att min inte har internet anslutning här.. Har varit med Fred ända sen jag kom hit.. ( Är hos min pappa nu) Det roliga när man är hos pap det är att sen i Torsadgs ( det var då jag for hit ) Då har vi varit uppe till unifä 00:00 - 02:00 varge kväll. Slå det. Men det sorliga är att jag nu har läst ut den bok jag köpte på vägen ner. " 14 år till salu" Ganska bra. Men men.. Alla tycker inte licka dant. Just ja.. Nu är mit under hår blondt ( okej inte hela bara några slingor ) Och när jag lyckas övertala mim att köpa rosa , blå eller grön hårfärg ska jag färga under håret den färgen.. Snacka om fräckt. Hihi.

Musik : Kelsy
Bok: Letar efter en.
Kläder: Svarta siden pygamas byxor och en Svart "American Idiot - Green day " t-shirt.
Snart bärende kländer: Svart t-shirt med något motiv på och svart sjorta över. Byxor: Svarta stuprör.

Gillar min stil? Ä orka inte ens svara på min fråga... Men gör det om ni vill ^_^


Vi va lavidia

Gårdagens blondering  gich hela vägen till h*****t. Hmm. Men Thaths the life ^_^. Man får inte vara för lång dragig för då blir man snart gammal. Är lite sur nu. Min asss snygga video kamra har ingen störm O_o. HERRE GUD! Först ska jag på gränns marknaden i Tärna och sen 30 - 2 agusti ska jag ju på närcon och jag hittar inte laddaren. På Fredag åker jag ner till Pappo. Just ja jag lovade ju att skriva ner vad jag tyckte om böckerna jag lånat på biblan och här kommer ett diagram.

Kråkflickans återkomst.
Betyg= 3/5
Den var ganska bra men lite tråkig.... -.- Jag gillar att Lily är gothic och att hon har vakra stora kråkor som vänner. Men jag gillar inte att hon utnytjar dom!! Först - Kråkor hjälp mig jag är mobbad! Sen - Dra åt Helvete kråkor ni skadade min pojkvän! ( Lite knäppt men om ni läser Kråkflickan och kråkflickans återkomst fattar ni nog)

Kyssen
Betyg = 3/5
Prssis som Kråkflickan var den bra men den här boken var lite lång synt. Menom man älska bardoms vänner som är helt sålda på varandra så är det här ett måste.

Tysnadens hus
Betyg = 5/5
Ett mäster värk av Magnus nordin. Den är spänande och läskig. Om man ÄLSKAR rysare eller thrilers så borde man läsa den här. Särsilt om man gillar när gammlar hus inte knarar och låter som dom ska, Eller att det kommer frafsande ljud från taket. ( OBS! om man har lätt att drömma mardrömmar eller har livlig fantasy läs inte på kvällen t,ex kl. 00:00. Det gjorde jag)

Virusvarning
Betyg = 3/5
Tycker inte den var så jätte bra. Men om Man gillar Thriller kanske man ska läsa den... Jag vet inte.

Ofrivilliga syskon
betyg = 4/5
Den är väldigt bra men för mig som älskar deckare och manga är denlite tråkig. Men för dom som gillar att höra om andras liv är den nog bra.

Ni får ha lite över sende åt mig. Somni säkert fattar så är inte Romaner det bästa jag vet. En lista över minna favvo böcker kommer här.

Böcker-
1. Prinsessan och mördaren - Mangnus Nordin ( 237 sidor )
2. Fettot - Carolina Falck ( 139 sidor OBS!Lätt läst )
3. Så länge vi båda andas - Stephenie Meyer ( 558 sidor )
4. Ung & Kåt - Melvin Burgess ( ?)
5. Åstamördaren - Magnus nordin ( 250 sidor ) ( webbpris 123 kr )

*Gäsp* ska gå och läsa Mästerdetektiven Conan* Bok 23.

* Min Favvo manga

Sea ^_^

Svart, Röd och blodt?

Okej håller på att blonda mitt "under" hår. Hoppas det blir snyggt XD

Tjo...


http://www.pixbox.se/usr_show_id111725_page0_order1.html


Youtube... - Stzetsu4

_Dagens inlägg bye

Tja

Idag har jag backat Choklad Cupcakes. Domblev väldigt goda. ^_^. Dom inehåller ju Philadelfia ost Men ett tips taOrginal. ( Jag tror inte det skullevara gått med Dill smak.) Just ja. Denna vecka har min gud mor och gud far varit här ( Dom bor i Norge ) + Att Sylvester var här. ( Deras son ) Sebb är här... Han kör envit gammal volvo. ( Men den är perfekt för att fara runt och " Ragga" i. ) ^_^ jaja Sea

Tjo

Idag har det inte häntså mycket och idag orkar jag inte skrivaså mycket.

Oj!

Okejfick pressis veta att biljetterna till Green dayhar kommigt och jag vet vart jag ska sitta. ( B17, rad 2 plats 6)( har 2 biljetter info om båda - Entre 6 - Läktare B -Sektor B 17 -rad 2 - Plats 6 & 7 ) min kompis ska få köpa Plats 7 ^_^.



KUl? Bara en fråga... Har jag bra platser?

F**K

Glömde berätta några roliga saker.. ( jag tycker det är roligt i alla fall )

1. När jag var på släckt träff i hoting så trodde en tjej som heter Kicki att jag var 20 O_o. Pg! att jag är så lick min äldre kusin.
2. Det vissade sig att min bror inte är så intresserad av att åka och se green day live 10/11 - 09. Så nu har jag och min kompis kommit på att hon kan få köpa den biljeten av oss. F*N vad jag längtar. Och det bästa av allt är att vi är både barndoms vänner och har varit bästisar ( Vi är inte det längre fast vi kan ändå prata i timmar. )

Musik idag: Green day - 21 Guns.
Ha en fort satt trevlig dag...

Tjo

Idag orkar jag inte skriva så långt inläggmen ni kan åtmintone få veta villka böker jag läser idag... ^_^
1. Kråkflickanas återkomst. ( av: Kate cann )
2. Kyssen ( av: Jacqueline Wilson )
3. Tysnadens Hus ( av: Magnus Nordin )
4. Virusvarning ( av: Jackie French )
5. Ofrivilliga Syskon ( Bitte Havstad )

Har läst 1 och håller på med 2.  5 väntar jag med pg. Att vi läste deni skolan innan sommaren men vi han aldrig läsa klart den. ^_^. Ha en bra dag.

Konishiwa

Är lite tröt. Det kan bero påatt jag gick och la mig tidigt i går... F*n genomatt jag ska på närcon snart så kan jag inte färga min lugg blond som jaghade tänkt... Jaja en bra sak fick jag ialla fall veta och det var att. Om man inte är 16+ så får man inte jobba där. Hmm... Har lite tråkigt nu. Ficknästan lust att ladda upp bilder på mina cosplay saker. Men har lite många saker....  Men okej jag har änd inget förmig så jag ska bara gå och fotta allt.. ( okej inte allt bara dräkterna ) Köpt på enkläd afärmen tycker den licknar en engelskuniform.

Min Akatsuki kappa.

Luckystar Vinter skoluniform

Min fina garderob....

Naruto pannband ( bara förpackningen )

Sasuke armskyd. ( kommer en till bild med dom.)

Dagnes out... ( minns inte vad det heter. )

Haruhi skol uniform ( S.O.S brigred)

bleach ( Syrran cosplayar som Urahara )

Sasuke svart dräkt ( Naruto)

Shikamaru ( naruto . Syrran har gort den själlv. )

4 st Sasuke armskydd.

Jag <3 Sasuke dräkten.

Jaja ska dra bye

*Gäsp*

Tja... I söndas kom jag hem igen till tråkiga lila JOKKMOKK. Jaja har haft det kul åtminstone och sitter och fantiserar över vad jag ska göra 30 juli - 2 aug. ^_^ vet ni vad jag ska göra? Jo jag ska fara på Närcon yey. Ska kanske cosplaya som L. F*n längtar.  Tror jag ska lägga upp bilder på lite nya kläder ^_^. ( OBS! Tar alla bilder med mobilen. Z770i )
Min nya slips


Minna kläder i Lördags. ( nya )

En T-shirt ( märke: Fruti of the loom)


En tyll kjol. ( Ett japanskt märke.)

En cool rosa t-shirt (  Fruti of the loom )
See no evil - Hear no evil - Speak no evil

Ett par Billabong. Bad byxor.

Ett döskalle line ( Eve )

Tror jag ska ladda upp några bilder av mitt rum också ^_^







( Konstnär: Victoria Frances )

( Mästerdetektiven Conan )



( datorn jag använder pressis nu ^_^)

( TWIIGHT!!)

( Min bärbara. )

Jaja sitter åttminstone och lyssnar på Jesus Of  Suburia - Green day.
Ska kolla runt bay.

HeEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Nu sitter jag och lysnar på music och tänker på villka färger jag har haft. Hmm ni kan få en liten över sikt över det.
( Vi kör via villken klass jag gick i när jag hade färgen på håret. )
1: Blond. Blond med röda slinger.
2: Blond
3. Blond
4. blond. Brun . Svart.
5: Svart,grön. Svart - blond. Svart - Grön. Svart - orange. Svart - Grön.
6: Svart - Orange. Vinröd. Blond- Rosa. Vit, Blå, Blond, Rosa, blond, Platina blond. Svart- Blå. Svart - Röd.

Okej... Jag vet. Ganska många. Men svart- Blond till Svart -grön hade jag halva håret svart, Sen färgade jag bara ny färg på andra sidan efter hand. Blond - Rosa är den konstiga färgen när du försöker blondera dig när du har Rött hår.
Men nu har jag svart hår med röd/ brun lugg. Vill färga luggen blond men får inte. Så Då Ska Jag Göra Det Ialla Fall. ^_^ ( Elak liten flicka. BWOHAHAHAH) ( <-- OBS!! kommer från blich ( tror det stavas så))
Imorgon ska vi åka till Långsjöby. ^_^. Sen på Söndag ska vi på släkt träff. ( på mammas sida) GÄSP! Nu blev jag tvär trött så jag ska sätta mig och stirra på tven. bye.

Tjoo

Nu sitter jag och tittar på hur man anmäler sig till Närcon. Ifall jag hittar.... Men annars hittar man väl mig bland uppcon 2010. Då kanska det blir L från Death note. Men jag vet inte. Kanske Near från Death note. Eller någon annan kul. Jaja måste sluta- Bye.

RSS 2.0